fbpx

Om oss

Om oss

Vi på Powersales Communication har gedigen erfarenhet av försäljning, marknadsföring, ledarskap och kommunikation. Vi utbildar framtidens ledare, säljare och kommunikatörer. Vi arbetar praktiskt med precision och kombinerar klassisk kunskap med det senaste från forskning inom kommunikation, psykologi och neurologi. Med små medel lockar vi fram stora resultat och omvandlar beteenden till prestationer på toppnivå.

Image
Urban Gavelin
Författare, föreläsare och Managementkonsult med över tjugofem års erfarenhet av affärer på internationell nivå. Han har jobbat med försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i Stockholm, London och New York och har studerat Executive Management på Lausanne Business School samt på Institutet för företagsledning på Handelshögskolan i Stockholm.
Image
Henrik Mannerstråle
Författare, föreläsare och Managementkonsult som under sin hela karriär jobbat med affärsutveckling och försäljning i flera internationella bolag som säljare, försäljningschef och verkställande direktör. Ansvarig som Key Account Manager med en årlig omsättning på drygt en miljard kronor. Henrik har en bred förståelse för hur viktig kunden är från bolag som Data General, Cap Gemini, Tektronix och Tieto.
Image
Powersales välgörenhetsprogram
Sedan november 2014 har Powersales Communication stöttat de utsatta, kriminellt belastade ungdomarna i Buhangin Falcons Rugby Football Club på Filippinerna. Powersales Communication har anknytning till platsen och ett eget kontor där. Det faller sig naturligt att bidra till samhället inte bara genom arbetstillfällen utan också rent socialt. Syftet med programmet är att stödja barnens finansiella behov och lära dem goda värderingar och självdisciplin genom sporten rugby och bygga upp var och en till att bli en bättre människa och en tillgång för samhället. En viss del av försäljningen från varje bok går till detta ändamål.

Registrera dig här för vårt nyhetsbrev.