URBAN GAVELIN

Författare, föreläsare och Managementkonsult med över tjugofem års erfarenhet av affärer på internationell nivå. Han har jobbat med försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i Stockholm, London och New York och har studerat Executive Management på Lausanne Business School samt på Institutet för företagsledning på Handelshögskolan i Stockholm.

HENRIK MANNERSTRÅLE

Författare, föreläsare och Managementkonsult som under sin hela karriär jobbat med affärsutveckling och försäljning i flera internationella bolag som säljare, försäljningschef och verkställande direktör. Ansvarig som Key Account Manager med en årlig omsättning på drygt en miljard kronor. Henrik har en bred förståelse för hur viktig kunden är från bolag som Data General, Cap Gemini, Tektronix och Tieto.

Powersales Communication

Letar du efter hjälp att snabbt lyckas med din försäljning? Vi finns här för dig. På PSC specialiserar vi oss på att ta din försäljningskompetens till nya höjder. Vår expertis ligger i att erbjuda de lösningar inom säljutveckling du behöver,  speciellt anpassade för att möta de aktuella behoven hos dagens säljare och ledare. Våra utbildningar och föreläsningar är djupt rotade i aktuell forskning inom kommunikation, psykologi och neurologi, vilket garanterar ett praktiskt och resultatdrivet tillvägagångssätt.

Genom vårt engagemang och expertis lyfter vi fram dina inre styrkor och hjälper dig att uppnå prestationer på toppnivå. Våra kunder vittnar om ny skjuts karriären och ökat självförtroende. Med PSC får du inte bara verktygen för att lyckas – du får en partner på resan mot försäljningsframgång.

Klicka här

Här finner du vårt videobibliotek på Youtube

Massor av effektiva säljtips.