Får du inte den respons du förväntar dig?
Innebörden av din kommunikation är den respons du får.

Upptäck hur du kan förändra dig själv och din omgivning genom att utveckla ett ännu mer övertygande språk. Vad skulle det innebära för dig om din försäljning blir både lättare, roligare och effektivare samtidigt som dina affärer blir större, snabbare och mer lönsamma?

Vi har funnit att lösningen ligger bl. a i att: skaffa kunskap i hur mänsklig kommunikation fungerar, snabbt skapa fördjupad samstämmighet och tillägna sig språkmönster som förkortar säljprocessen. Välkommen till Retoriklabbet. För säljare.

Välkommen till Retoriklabbet

Här jobbar vi med retorik speciellt anpassat för säljare. Med våra långa erfarenheter inom B2B försäljning och Key Account Management så har vi erfarit att retorik är mycket viktig och inte minst att den kan utvecklas. Vi har sammanställt vad som fungerar bäst inom försäljning. I retoriklabbet delar vi med oss av grunderna. Denna video är en introduktion till Retorik för säljare. Här får du en 17-sidig PDF med introduktion och exempel på övningar du kan göra.

Retorik för säljare

Ett av de viktigaste mötena vi som säljare har är med inköpare. Som alla kontakter som vi har så går inköparna igenom tre faser enligt studier som genomförts. Behovsfasen, utvärderingsfasen och slutligen beslutsfasen. I dessa faser har man studerat personernas intresse för behov, kostnadsaspekten, bevisföring av erbjudandet och slutligen risk. I denna video samtalar vi kring dessa fakta.

Mötet före mötet

Att förberedelser före ett möte med en kund eller ett prospect är viktigt känner de flesta säljare till. Men att ha ett möte före mötet för att göra mötet ännu bättre är det inte alla som genomför. Vi har många bra exempel på duktiga säljare som bokar mötet före mötet och uppnår mycket bättre resultat av detta. Här samtalar vi om ett antal sätt att genomföra detta och varför det är så viktigt.

Sales development program

  • Stabil plattform för din personliga utveckling i din roll som säljare
  • Mängder med praktiska verktyg som hjälper dig bemästra din försäljning
  • Beprövade processer
  • Effektivt metodstöd
  • Lättanvända checklistor
  • Tillgång till coacher för att uppnå ännu bättre affärer
Bli medlem nu

Kontakt

 

henrik@powersalescommunication.se
urban@powersalescommunication.se

 

Kontakt

 

henrik@powersalescommunication.se
urban@powersalescommunication.se

 

Kontakt

 

henrik@powersalescommunication.se
urban@powersalescommunication.se

 

Registera dig här för vårt nyhetsbrev!

Här får du bland annat tillgång till checklistor, information om kostnadsfria webinar och massor av inspiration. Genom att lämna dina uppgifter nedan så godkänner du att vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Tack för visat intresse!